Νεα

της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ανακοίνωση ΕΝΟΑΒΕ για την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη
Η Ένωση Οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης και επίτιμο πρόεδρο της Ένωσης Οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», κύριο Γιάννη Μπουτάρη.
Η βία που ασκήθηκε στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης ήταν χτυπήματα στην ίδια τη δημοκρατία και στην ελευθερία έκφρασης.
Η Ένωσή μας συντάσσεται με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις και καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες.
Στηρίζει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και οινοπαραγωγό κύριο Γιάννη Μπουτάρη για την μακροχρόνια και ανιδιοτελή προσφορά του.
 
Το Δ.Σ. της Οίνοι Βορείου Ελλάδος

περισσότερα

Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος
Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, οι οινοπαραγωγοί-μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» που ανήκουν στο οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και προτάσεων.
 
Οι «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιούνται φέτος για 14η συνεχή χρονιά στα οινοποιεία-μέλη των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» έχοντας καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια και στους υπόλοιπους «Δρόμους του Κρασιού» της Ελλάδας, με ιδιαίτερη επιτυχία.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως τις "ανοιχτές πόρτες" των οινοποιείων των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, περνούν πάνω από 10.000 επισκέπτες το συγκεκριμένο διήμερο, ενώ πέρυσι ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 11.500.

περισσότερα

Οι εκδηλώσεις των οινοποιείων στις Ανοιχτές Πόρτες 2018
Τα οινοποιεία στους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» έχουν ετοιμάσει για τους επισκέπτες τους, το σαββατοκύριακο 26-27/5 στις «Ανοιχτές Πόρτες», πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες:

περισσότερα

ημερολογιο εκδηλωσεων

της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εθνικών Οινικών Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter