Νεα

της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερίδα: Marketing Οίνου
H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, οι Οίνοι Βορείου Ελλάδος, το Γενικό Προξενείο Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη και το Σωματείο ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: Marketing Οίνου.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018, και ώρα 08:30 - 12:30, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Seth Frank, Κτήριο Aliki Perroti).
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στo συνημμένo πρόγραμμα της ημερίδας (ΕΔΩ) και δηλώστε συμμετοχή στο σύνδεσμο που θα βρείτε εντός του προγράμματος.(*) Η  είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη, αλλά επειδή διατίθεται περιορισμένος αριθμός θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής !

περισσότερα

Οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας Ανοιχτές Πόρτες 2018 στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος έχει ολοκληρωθεί και είμαστε πλέον στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις νικήτριες φωτογραφίες που επισυνάπτουμε.
Θερμά συγχαρητήρια στις/στους φωτογράφους που απαθανάτισαν με τόση επιτυχία όμορφες οινοτουριστικές στιγμές από την εκδήλωση Ανοιχτές Πόρτες 2018 εισπράττοντας συνολικά 1.717 likes!!!
Ευχαριστούμε θερμότατα όλες και όλους που συμμετείχατε στον διαγωνισμό μας και μοιραστήκατε μαζί μας την εμπειρία του οινοτουρισμού, όπως επίσης ευχαριστούμε τις φίλες και τους φίλους που τον παρακολούθησαν επιλέγοντας τις φωτογραφίες που τους άρεσαν περισσότερο.

περισσότερα

Οι νικητές της κλήρωσης δώρων
Οι Ανοιχτές Πόρτες μοιράζουν 20 δώρα στις τυχερές και στους τυχερούς που κληρώθηκαν!!!
Το σαββατοκύριακο 26 & 27 Μαΐου, στην εκδήλωση των οινοποιείων Ανοιχτές Πόρτες 2018, στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή για την κλήρωση δώρων που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Οι τυχερές και οι τυχεροί της κλήρωσης, με τα αντίστοιχα δώρα είναι:

περισσότερα

ημερολογιο εκδηλωσεων

της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εθνικών Οινικών Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter