• Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος

Νεα

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

3η θητεία για τον οινοποιό Στέλλιο Μπουτάρη στη θέση του προέδρου της ένωσης«Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος»

Για τρίτη συνεχόμενη θητεία τα 29 μέλη της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» ανέθεσαν στον συνάδελφό τους Στέλλιο Μπουτάρη να ηγηθεί ως πρόεδρος, οδηγώντας ουσιαστικά την ιστορική Ένωση στη νέα δεκαετία και σε μία νέα εποχή.
Με απαρτία συμμετοχής στην τελευταία γενική συνέλευση της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» ψηφίστηκε πανηγυρικά από την ολομέλεια το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία 30/6/2020-30/6/2022, το οποίο πλέον απαρτίζεται από 13 μέλη, εκπροσώπους των οινοποιείων-μελών της Ένωσης.
Στη συνέχεια τα μέλη εξέλεξαν τον πρόεδρο, τον διευθύνοντα σύμβουλο και τον αντιπρόεδρο με το εξής τελικό σχήμα:

περισσότερα

Γενική Συνέλευση της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» 2020

Με τη συμπλήρωση της θητείας του για 2η διετία, ο πρόεδρος της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» κάλεσε τα μέλη της την Τρίτη 16 Ιουνίου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου, μεταξύ άλλων, να γίνουν εκλογές για το νέο Δ.Σ. της επόμενης διετίας, 2020-2022.

Όπως συνηθίζεται, η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε οινοποιείο ενώ η ανταπόκριση των μελών της ένωσης στη συμμετοχή ήταν αθρόα.

Φέτος η σημαντική αυτή συνάντηση των οινοποιών-μελών της ΟΒΕ φιλοξενήθηκε από το Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή και συγκεκριμένα στον χώρο του καφέ του Μουσείου Οίνου Γεροβασιλείου.

 

περισσότερα

Λευκό Αποτύπωμα 2019

Ο Τρύγος 2019 στον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα ήταν ένας από τους καλύτερους των τελευταίων ετών, ίσως ο καλύτερος της δεκαετίας, δίνοντας λευκούς και ροζέ οίνους με έντονα ποικιλιακά αρώματα, υψηλή οξύτητα και γεμάτη γεύση, ενώ οι ερυθροί οίνοι εμφανίζονται υψηλόβαθμοι, με πολύ καλό φαινολικό δυναμικό, βελούδινοι, με εξαιρετικά αρώματα και μεγάλη συμπύκνωση, συνθήκες που μπορούν να μας χαρίσουν τόσο εξαιρετικούς φρέσκους, όσο και μεγάλης δυνατότητας παλαίωσης, ερυθρούς οίνους.

Την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Ιουνίου ετοιμάζουμε για εσάς, μαζί με την κάβα ποτών MyCava, δύο βραδιές οινογευσίας αποκλειστικά με λευκούς φρέσκους οίνους από τα οινοποιεία της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος».

περισσότερα

ημερολογιο εκδηλωσεων

των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος και των μελών της

Κατεβάστε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων

Ημερολόγιο Εθνικών Οινικών Εκδηλώσεων

Εγγραφή στο Newsletter